Revisionären WOW

Kort:

Vi vet att det är svårt att häpnas. Men ibland dyker de upp, de där tankarna som du vet kan revolutionera din bransch. Det är då man behöver någon med ett system som kan stötta, guida, peppa och räkna. Någon med fötterna på marken som kan plocka tillbaka dig när visionerna blir för galna. Om du letar efter en komplett företagscoach som kan sätta upp och vara en del av ett skräddarsytt utvecklingsprogram då kan du sluta leta.
Vi på Revisionären lovar att det här blir en riktig WOW-upplevelse.

Längre:

När idéerna är stora kan det behövas ett lugnande pitemål. En personlig guide, i företagsträskets trassliga djungel, som genom framtidsinriktad rådgivning och specialanpassade lösningar matchar dig mot dina drömmar och mål. Det är vår specialitet. Och tillsammans med dig, en person som vill och vågar, bildar vi ett eget lag. Vår egen väg framåt. Vårt eget WOW.

Nu vill vi inte lova för mycket. Det ligger inte vi vår norrländska natur att hävda att vi är bättre än vad vi faktiskt är. Men det vi kan lova är att med Revisionären Wow får du hela grundpaketet med bokslut, deklaration, när-du-behöver-support, uppföljningsträffar och nätverksträffar. Utöver detta erbjuder vi behovsanpassat årsprogram och tjänsteerbjudande.

Har du en dröm du vill förverkliga? Boka in en rolig timme med oss för en gratis första rådgivning.

Intresserad?

Boka in en rolig timme med oss för en gratis första rådgivning.