Om Revisionären AB

En roligare sista rad

Vi kallar oss för revisionsbyrå, det är så man kallar sig när man har en revisor i huset. Men där slutar likheterna.

Egentligen skulle man kunna beskriva oss här på Revisionären som ett ständigt växande gäng som älskar att hjälpa företagare mot sina mål. Många kan nog uppfatta oss som annorlunda. Lite galnare än andra i branschen, kanske. Piggare och mer färgglada. Men framförallt älskar vi vårt jobb. Det är ju jätteroligt med ekonomi! Vi triggas av förändring och har aldrig svårt att komma på nya idéer.  

Vi är en lokal spelare med glimten i ögat, fötterna på jorden och med fallenhet för att få allt att verka så himla enkelt. Vi lindar inte in oss i obegripliga ord utan föredrar att prata ren svenska (möjligen med lite inslag av pitemål). Vårt kontor ligger i Borgen på Furunäsets Företagsby strax utanför centralaste Piteå. Men det hindrar inte oss från att ha kunder från andra delar av landet, även om vi gillar att möta våra kunder över en kaffekopp på kontoret.

Kort och gott: Vi gör det roligare, hela vägen till sista raden!

 

Det där finstilta:

Vi har auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter här på kontoret. Främst för att säkerställa kvalitén på vårt arbete. Vi är gode bra på att upprätthålla kvalitét men det är ju snyggt att ha det på papper också.

Vi skriver alltid uppdragsbrev med våra kunder efter att vi har enats om vad som ska ingå i våra respektive åtagande. Och vill man läsa ännu mer finstilt så har vi våra allmänna villkor för redovisningstjänster att läsa om man klickar HÄR.

Personuppgiftspolicy

© 2020 Revisionären

convert_icon.png